Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Search the Community

Showing results for tags 'admin login'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements about thirty bees
  • General Discussion
    • English
    • Nederlandstalig Forum - Algemeen
    • Forum Francophone - Discussion Générale
    • Deutsches Forum - Generelle Fragen
    • Forum italiano - Generale
    • Foro en Español - Discusión General
  • Technical
    • Technical help
    • Migrations
    • Updating thirty bees
    • Module help
    • Theme help
    • Bug Reports
  • General Help
    • SEO
    • Modules
    • Themes
    • Job Offers
    • Feedback on my store
    • Tips and Tricks
    • Community Modules and Github
  • Compatibility
    • Module Compatibility
    • Theme Compatibility
  • Native Modules
    • EU Compliance
    • Authorize.net
    • Bees Blog
    • Fixer.io (currency rates from the ECB)
    • Google Analytics
    • ImageMagick
    • MailChimp
    • No CAPTCHA reCAPTCHA
    • PayPal
    • Stripe
    • tawko.to
    • Other native modules

Product Groups

There are no results to display.

Member Blogs

  • Forum Blog
  • El plan de Dan - Thirty Bees para ecommerce prácticos en español
  • A guid to creat Collapsible FAQ on CMS page
  • Genzos Tips
  • 오피쓰
  • Culture
  • Factor's Corner
  • Datakick's Tips and Tricks
  • Tips & Tutorials

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Website


Store Email Address

Found 1 result

  1. Hi! I migrate from PrestaShop 1.6. The migration process was ok, and I was working for about a day on a new system. But, the problem started when my colleague tried to log in with her login and password from old Prestashop to a new Thirty Bees system. There was no error; she can’t log in. After entering a login and password, there was just a rectangle with the name of the shop. Well, I thought that it’s a problem with her pc, bowser, etc. I cleared cache in her browser; I changed the password through the “I forgot my password” and nothing. I tried to do it from my pc. And this was my epic fail. Now I can’t log in too. But all this time I was login in the admin panel. After the update, there were some issues with login, but I cleared the cache in the browser, and it worked. Now it doesn’t. I switched on the debug mode, but unfortunately, it showed nothing. Only the developer mode in a browser showed me an error: POST https://a-stuff.com.ua/admin7532/ajax-tab.php?rand=1554073235248 500 VM599:1 I need your help with this. P.S: Video of the loading process. https://youtu.be/Am9_U8M9TEk
×
×
  • Create New...