Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Search the Community

Showing results for tags 'block banner'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Announcements about thirty bees
  • General Discussion
    • English
    • Nederlandstalig Forum - Algemeen
    • Forum Francophone - Discussion Générale
    • Deutsches Forum - Generelle Fragen
    • Forum italiano - Generale
    • Foro en Español - Discusión General
  • Technical
    • Technical help
    • Migrations
    • Updating thirty bees
    • Module help
    • Theme help
    • Bug Reports
  • General Help
    • SEO
    • Modules
    • Themes
    • Job Offers
    • Feedback on my store
    • Tips and Tricks
    • Community Modules and Github
  • Compatibility
    • Module Compatibility
    • Theme Compatibility
  • Native Modules
    • EU Compliance
    • Authorize.net
    • Bees Blog
    • Fixer.io (currency rates from the ECB)
    • Google Analytics
    • ImageMagick
    • MailChimp
    • No CAPTCHA reCAPTCHA
    • PayPal
    • Stripe
    • tawko.to
    • Other native modules

Categories

  • Files

Categories

  • Articles

Product Groups

There are no results to display.

Member Blogs

  • Forum Blog
  • El plan de Dan - Thirty Bees para ecommerce prácticos en español
  • A guid to creat Collapsible FAQ on CMS page
  • Genzos Tips
  • 오피쓰
  • Culture

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Website

Found 1 result

  1. SeaSky

    Issue cloning Block Banner

    Greetings everyone, First of all I want to thank you for your time and apologize if this is a somewhat duplicate thread, I looked in this forum and in the PS forums regading the same or similar issue with no luck. I'm working on a new site with a fresh 1.0.8 TB and Block Banner v2.0.2. In theory this should be an easy task, but I'am having some issues trying to duplicate the Block Banner module. I've replaced every single expression, respecting spaces and capitals in the files found in the module folder outside the theme and inside the folder inside the theme. The files I've edited are form.tpl, blockbanner.php and blockbanner.tpl in both folders. The config.xml is created automatically with the proper changes to the variables. The module appears in the module menu (Modules and Services>Modules and Services) but in the transplant page (Modules and Services>Positions) it does not. Also, when I install the module it states that it's already installed but when I try to uninstall it declares "The following module(s) could not be uninstalled properly:blockbanner2 :The module is not installed." Any clues in what could I be missing? any info / example that I missed that could be useful? Thanks in advance.
×