Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

AndyC

Adding images

Recommended Posts

Hi All

Been adding products to my new installation and I often get this message Link to database cannot be established: SQLSTATE[HY000] [2002] Connection refused showing up after a while and I have to log back in again.. Is this just a time out message

Also while I am posting. I am finding the more images I add the slower they seem to upload and often they will fail and I'll have to do them again

tia

Share this post


Link to post
Share on other sites

@AndyC Please post last 100 lines of your error log right after it happens. Please also post mysql query results of 1) SHOW GLOBAL STATUS LIKE '%connect%'; 2) SHOW GLOBAL VARIABLES LIKE '%connect%';

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi .. Yes I can do no problem Could you tell me where to find these I don't know where these are yet. I've checked error logs in ftp but they all 1 line long so it can't be there

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

It seems to have gone away for now as I have edited almost 100 products with no issues..I think it may have been down to a slow internet connection

But thank you for replying

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...