Blog page css bug?



  • The blog page css seems to have a bug. The spacing is incorrect.

    0_1494131064744_prtscn.jpg

    It does not have the correct padding. Where do I go to fix this? Other pages are all ok, it is just this one.

    I reset the blog module and started again from scratch but the blog page is the same.
    Thank you.



  • @mdekker Thanks, that took care of the post content but the title bar is still too wide. It should be the same width as the breadcrumb bar. It is a bit hard to see in the screen shot, this is the page: Back in Arizona



  • @mdekker Ok, that I can do. I just wanted to make sure it wasn’t a bug somewhere. Thank you!



  • @mdekker Thanks, I am playing now 🙂



  • @mdekker Well, when I copied the file I got a 500 server error. I did clear all caches including the opcache.

    On another note, in comparing the tpls for the post and the post_list_item they both use the H4 style for the class=“title_block” and on the post_list_item page it works fine, but it does not on the post page.



  • @mdekker I did not change anything in the template. I copied it to my computer and changed it there, but copied the original to the theme/module/… file to make sure everything was working before uploading the modified tpl. When I got the 500 error I did not upload the modified tpl and deleted the copied one from the theme/module/… file.



  • @mdekker It is a smarty error. Here is the printscreen: deleted for safety



  • @mdekker I wondered, but I thought you would know 🙂 I should have double checked. Thank you for all your help.


 

Looks like your connection to thirty bees forum was lost, please wait while we try to reconnect.