Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

AndyC

knowband 1 page checkout users

Recommended Posts

Is anyone having issues with their checkout .. As on my main site I have it installed and is working fine, but every time I try and change something it seems to disable everything and then the cart ends upbeing squashed up to the left. The only way I can restore it is to do a complete site restore from a backup.  I have just done a clean install of the latest version of TB installed the checkout tried to do some changes a few days later and the exact same thing has just happened. As far as I know it worked fine in the 1.07 version as that is where I started off on... I am over the 3 months period so would have to pay to get the work done 

Capture.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Which module version? We had these issues and upgraded to module 5.06 and that solved it

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah I tried upgrading by just installing new files and completely un-installing and reinstalling module, still did it and the insecure image returned on https as well so had to do yet another restore from backup. Thing is if I don't touch it it works fine but as soon as I try and change anything it turns off ..Very frustrating

Share this post


Link to post
Share on other sites

They are the same symptoms we had. i think it was the upgrade from TB1.07 to 1.08 that caused it. I still had the contract, so talked to them. All they said was that they had installed 5.06 and it now works.

 

To be honest, although I really like Knowband we have actually switched to the OBC from www.presteamshop.com which just seems a little more "on it"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sadly my website have hit rock bottom and don't really have the money to buy a template and new checkout as they are quite costly ..

i 've just seen I installed the older version .. I'll try and reinstall the latest version soon and see how that goes

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×