Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SLiCK_303

Demo site

Recommended Posts

I'm sure the new crew here has a 10000 things to do, to make the site/forums/info here good for them to move forward.  One of the many things would be to put the demo site on v1.2.0, I think this would help alot....  I'm sure you have this on your list already, I would think sooner would be better than later, but just my opinion.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, haylau said:

In the next few days according to this

After re-reading that, yeah, I see that now.  It really is time for me to get some new glasses...... 😜

Sorry to pester you guys about this topic then...I'm sure you must be hard at work on as we speak/type.  Love it....

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, SLiCK_303 said:

Sorry to pester you guys about this topic then...I'm sure you must be hard at work on as we speak/type.  Love it....

No problem at all.

The actual update of the demo site(s) is trivial, thanks to core updater. The time consuming part is to figure out how to log in, how to manage the servers, etc. That's why some of the tasks take more time than it should. We also need to document all processes so we can do them much more faster next time. Or ideally automate them

Anyway, both front and back servers have been updated now. Enjoy

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yesterday I was trying to see the five step checkout in a clean TB, so I went to the demo. It would be nice to have a user/pw visible just to sign in without making an account.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, datakick said:

Anyway, both front and back servers have been updated now. Enjoy

I think there was confusion from some people as to why the demo site wasnt on the latest code, this will resolve that.  Nice job!  One more thing off the list of s**t to-do...

Share this post


Link to post
Share on other sites

The demo sites front end.... The slider images are not showing correctly.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/5/2021 at 7:07 PM, SLiCK_303 said:

The demo sites front end.... The slider images are not showing correctly.

I came for the same thing :)

image.thumb.png.2a4daa38c5c644e719d1890f1cb45c0b.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Someone fixed it....good.  First impressions and all....  Plus now my OCD on the subject can cease. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is anyone willing to help maintain the demo sites? I'm sure there are a lot improvements that could be done, but unfortunately I don't have time to do it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
41 minutes ago, datakick said:

Is anyone willing to help maintain the demo sites? I'm sure there are a lot improvements that could be done, but unfortunately I don't have time to do it.

I would be, if I can.  What all is involved?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, SLiCK_303 said:

I would be, if I can.  What all is involved?

Exact same words here, too. 🙂

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@SLiCK_303 / @30knees - you know, just a regular maintenance you already do on your own website. Upgrading to new versions, installing selected thirtybees modules, setting up products etc -- with the goal to showcase most of the thirtybees features in an appealing way.

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Works just fine, you just need to have the correct url.  If you click on yours, then you click on either the front or back demo.  As of right now, they are both working fine....

Edited by SLiCK_303

Share this post


Link to post
Share on other sites

It works now, but it was not working 5 hours ago 🙂

Share this post


Link to post
Share on other sites

I guess the person that fixed/broke it would have to come forward then and explain what happened.  Glad that its working now at least...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...