Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

x97wehner

After 1.3 update, issue with currency and specific prices

Recommended Posts

So, I updated my dev site, and then eventually my live site. I found an oddity when I went to enter some new specific prices in for another currency. In my dev site, it works as expected. My product has combos priced at US $5, $10, and $15. Then, there are specific prices entered for Canada of $9, $14, and $19. When viewing the dev site in CAD, I see the correct series of prices. However, when I view my live site with the same product, it always just takes the US prices and converts to Canadian. It completely ignores the specific prices. Obviously, this is a big issue. All other price and product configurations are the same between sites. Additionally, when I add a product to the cart in the live site, the specific price is correctly added there. So the issue is specific to the displayed price on the product page.

Anyone have an idea what file or files would be causing this? Perhaps @datakick? I'm hoping I can just copy that from my dev site to my live site. The sites are almost completely identical so I'm thinking that the update to my live site introduced a bug that didn't happen on my dev site load.

Thanks in advance for you prompt assistance.

 

Edited by x97wehner

Share this post


Link to post
Share on other sites

This does not look like bug in 1.3.0, since it works fine on your dev site. More likely you have some module or override that interfere

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, datakick said:

This does not look like bug in 1.3.0, since it works fine on your dev site. More likely you have some module or override that interfere

I'm going to keep investigating. What core file would be driving this OOB? I'd like to compare between my two sites.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, x97wehner said:

I'm going to keep investigating. What core file would be driving this OOB? I'd like to compare between my two sites.

The prices are calculated by method Product::getPriceStatic(), so classes/Product.php should be the first to check. Look also for override. 

I quickly looked into the code, and there is no recent change in this area

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, datakick said:

The prices are calculated by method Product::getPriceStatic(), so classes/Product.php should be the first to check. Look also for override. 

I quickly looked into the code, and there is no recent change in this area

Thanks will do. Appreciate the help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just an update if anyone is following. It appears to be a theme issue. Mine (Warehouse) being less compatible with TB since the 1.3 update. Now to figure out how to fix it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

did you look upgrade from 1.2.0, or from some older version?

Please PM me your store url - to some problematic product

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...