Sendcloud • Dag,

  Ik heb al een keer eerder een post gedaan over de module van Sendcloud. Ik kan deze installeren, maar op de 1 of andere manier krijg ik de bestellingen niet geimporteerd in Sendcloud. Hij ziet ze dus niet.

  Dit is 1 van de redenen dat ik met mijn hoofdwebshop nog niet ben gemigreerd naar Thirtybees alhoewel ik hier wel welwillend in sta. Het kost me namelijk gigantisch veel werk om alles handmatig in te moeten geven.

  Is hier op de 1 of andere manier een mouw aan te passen?

  Sendcloud heeft t.o.v. Myparcel toch wel een paar voordelen, waaronder het ophalen van pakketten op depots zonder meerprijs. Een betere verzekering etc.


 • administrators

  Ik ben niet bekend met Sendcloud. Ik heb het ooit eens geprobeerd maar kreeg het destijds ook niet gekoppeld.

  Het ging toen via de API, is dat nog steeds hetzelfde? • Nee inmiddels werkt het via een module(misschien met een geintegreerde api dat weet ik niet) In prestashop werkt het goed, ik werk nu zon 6 maanden met ze en ben echt zeer tevreden. Ze halen de pakketten op, en alles is goed te volgen. Het gaat gewoon net een stapje verder dan Myparcel. Jammer dat het niet werkt binnen thirtybees(maar misschien komt dat nog) Ik hou mijn hoofdwebwinkel daarom ook nog op prestashop. Er zijn een aantal integraties die ik nog niet met thirtybees kan koppelen:

  • sendcloud
   -channable
   -beslist

Log in to reply
 

Looks like your connection to thirty bees forum was lost, please wait while we try to reconnect.