Thirtybees / Modules / Themes • Na een paar migratie pogingen zoals beschreven op de thirtybees site kom ik niet verder met de migratie. Geen fouten tijdens de migratie maar na het uitloggen uit presta een blank leeg scherm zonder mogelijkheid om in te loggen. Het kan te maken hebben met de modules/Theme die ik draai (layer slider/age verfication/PS SEO Booster/Auction) op mijn presta 1.6.1 Is het mogelijk om de database op een subdomein te zetten en vervolgens Thirtybees te installeren of zitten er verschillen in de datbase? • @Kleijn36 - Kijk hier:
  https://forum.thirtybees.com/topic/357/tutorial-how-to-migrate-from-ps-1-6-to-thirty-bees
  https://thirtybees.com/migrate-from-prestashop/
  Als je bij de migratie tegen te veel problemen aanloopt, is een schone installatie vaak de meest snelle, goedkope en betrouwbare weg. Het wordt wat anders als je bestaande data uit je webshop mee moet nemen. Maak dan de afweging wat het je waard is om de problemen op te lossen. Een goede optie voor de migratie van data is deze: https://www.shopping-cart-migration.com/shopping-cart-migration-options/prestashop-to-thirtybees-migration • @Euria Turtiol al meerdere malen gevolgd. Ik ga nog zo nog 1 poging wagen met een kopie en dan eerst alle toegevoegde (gekochte/maatwerk) modules uitgeschakeld/verwijderd en anders schone installatie. Kopen van modules vind ik geen probleem, voorlopig vind ik het wel een probleem dat niet helemaal duidelijk is welke modules wel en niet draaien op Thirtybees en of dit opgepakt gaat worden door andere partijen (plugin) voor bijvoorbeeld Mollie e.d. • @Kleijn36 - Volgens mijn berichten komt Mollie er zeer binnenkort aan. Er zijn heel veel modules in omloop en de tijd zal leren welke wel en welke niet werken. Het lijkt mij wel handig om even op dit forum te melden welke modules niet werken onder thirty bees die in PS 1.6.x. wel werken. Wij zijn bezig om een aantal modules te controleren en zo nodig aan te passen. Er is nog wat werk te doen 😉 • Geen enkel probleem om je shop om te zetten van Presta op Thirtybees.
  Dit is een beproefde methode die werkt!

  Maak een nieuwe installatie van Thirtybees, en migreer je data vanuit Presta naar je nieuwe shop met deze module: https://addons.prestashop.com/en/data-migration-backup/8934-migrationpro-prestashop-to-prestashop-migration-tool.html

  Vervolgens installeer je de modules die nodig zijn. Mollie kan je gewoon de presta module voor gebruiken. PS SEO Booster werkt, behalve de ultimate versie. Mijns inziens ben je die ook niet meer nodig in Thirtybees.

  Layerslider moet gewoon werken, al heb ik het niet uitgeprobeerd. Ageverification heb ik niet gebruikt, maar je kan met bovenstaande module net zo vaak testen als je zelf wil.

  Ik heb deze module nu al zo vaak gebruikt, met presta en met thirtybees, hij zn geld dubbel en dwars waard. Heb je een probleempje? De makers helpen je er graag en snel mee.

  Succes! • Duidelijk, gaan we proberen. Probleem kan ook in het template zitten, ik zal het origineel (Alcoholic Beverage Store) is testen op TB. De huidige versie van het template in mij PS omgeving is behoorlijk aangepast. • @kleijn36 Ik gebruik de mollie module zoals die door mollie geleverd wordt.
  Deze draait prima op mijn site (TB 1.0.3 + warehouse theme)
  Moet wel zeggen dat ik niet weet of deze meteen al goed werkte. Iemand anders heeft voor mij de switch gedaan van PS > TB en de problemen die zich daarbij voordeden opgelost. • Beste Forumlezers,
  zijn er gebruikers van de Elasticsearch module?
  Hoe dien je deze te configureren en het nut ervan.
  MVG,
  Roger • Beste mdekker,
  ik gebruik momenteel nog het standaard TB thema.


 

Looks like your connection to thirty bees forum was lost, please wait while we try to reconnect.