Error installing TB 1.03 fails on installing modules



  • Hi,

    When installing TB I get an error when installing modules. I was installing the Dutch language on the server at my hosting provider.

    0_1507567717278_ac271351-92b4-4f3a-bbb2-2a559182277a-afbeelding.png

    Need some help here please



  • Thanks for your answer Michael.
    I downloaded TB yesterday via the downloadlink in the TB website and installed it today at our webhoster. It all went well untill 75% then the error occurred. Maybe something went wrong uploading the software. Maybe it’s an option to start over again?



  • /modules is not empty and rights are 755 on this folder. I changed this to 777 to see what happens. Restarted the install and now it’s ok



  • @mdekker Apparently not. I had more errors in the front end. I decided to do the installation all over again and it went well without any errors or changing permissions. I think something went wrong during the first upload. The store is hosted at TransIP. Thanks for your help.



  • Today I thought I was having the same problem. Because at this point, the installation process stopped. But after a while, I realized that the problem is that this point takes more that 2 o 3 minutes to get completed!!! So, many times, I stopped the page, because I thought there was a problem… Yes, definitely this point needs to be improved.



  • Hi,

    When installing TB I get an error when installing modules. I was installing the Danish language on the server at my hosting provider

    Store installationStore installationStore installationStore installationStore installationStore installation
    75%
    Opret settings.inc fil
    Opret database tabeller
    Opret standard shop og sprog
    Populate database tables
    Konfigurer shop information
    Installer demonstrations data
    Installer moduler
    An error occurred during installation…
    You can use the links on the left column to go back to the previous steps, or restart the installation process by clicking here.
    Ajax request failed for process installModules=true with error.

    I need some help with this issue, plase



  • With my first atempt to install I have a Internal Server timeout. It was set to 30 sec. I then changed it to 1800 sec, just to be sure. That help on that, but now I get this error instead.



  • It would be great if those Ajax error messages became a bit more explicit - specially when DEV_MODE is on.



  • I have just tryed to install from Edge browser. Still no succes, but I get a more detailed error:

    75%
    Create settings.inc file
    Create database tables
    Create default shop and languages
    Populate database tables
    Configure shop information
    Install demonstration data
    Install modules
    An error occurred during installation…
    You can use the links on the left column to go back to the previous steps, or restart the installation process by clicking here.
    Cannot install module “socialsharing”,Cannot install module “blockbanner”,Cannot install module “bankwire”,Cannot install module “blockbestsellers”,Cannot install module “blockcart”,Cannot install module “blocksocial”,Cannot install module “blockcategories”,Cannot install module “blockcurrencies”,Cannot install module “blockfacebook”,Cannot install module “blocklanguages”,Cannot install module “blocklayered”,Cannot install module “blockcms”,Cannot install module “blockcmsinfo”,Cannot install module “blockcontact”,Cannot install module “blockcontactinfos”,Cannot install module “blockmanufacturer”,Cannot install module “blockmyaccount”,Cannot install module “blockmyaccountfooter”,Cannot install module “blocknewproducts”,Cannot install module “blocknewsletter”,Cannot install module “blockpaymentlogo”,Cannot install module “blocksearch”,Cannot install module “blockspecials”,Cannot install module “blockstore”,Cannot install module “blocksupplier”,Cannot install module “blocktags”,Cannot install module “blocktopmenu”,Cannot install module “blockuserinfo”,Cannot install module “blockviewed”,Cannot install module “dashactivity”,Cannot install module “dashtrends”,Cannot install module “dashgoals”,Cannot install module “dashproducts”,Cannot install module “graphnvd3”,Cannot install module “gridhtml”,Cannot install module “homeslider”,Cannot install module “homefeatured”,Cannot install module “productpaymentlogos”,Cannot install module “pagesnotfound”,Cannot install module “sekeywords”,Cannot install module “statsbestcategories”,Cannot install module “statsbestcustomers”,Cannot install module “statsbestproducts”,Cannot install module “statsbestsuppliers”,Cannot install module “statsbestvouchers”,Cannot install module “statscarrier”,Cannot install module “statscatalog”,Cannot install module “statscheckup”,Cannot install module “statsdata”,Cannot install module “statsequipment”,Cannot install module “statsforecast”,Cannot install module “statslive”,Cannot install module “statsnewsletter”,Cannot install module “statsorigin”,Cannot install module “statspersonalinfos”,Cannot install module “statsproduct”,Cannot install module “statsregistrations”,Cannot install module “statssales”,Cannot install module “statssearch”,Cannot install module “statsstock”,Cannot install module “statsvisits”,Cannot install module “tbupdater”,Cannot install module “themeconfigurator”

    If you need some assistance, you can get tailored help from our support team. The official documentation is also here to guide you.
    Official forum | thirtybees.com | Support | Documentation | Contact us | © 2007-2017



  • Yes, all the modules are in the /modules folder



  • Any insights from the file timestamps in the modules directory?



  • I have also tryed to change the permissions from 755 to 777, but it dosnt solve the problem.



  • Have tryed to install ver. 1.0.2 same result, then I tryed to install ver. 1.0.1 and that succeded.


 

Looks like your connection to thirty bees forum was lost, please wait while we try to reconnect.