Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

MRTR-88

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Dit was de oorzaak inderdaad! Het mega menu aangepast zodat ik op de desktop weergave ook alles zie zoals ik zou willen, dan pakt hij hem mobiel ook op in het hamburgermenu. Heel erg bedankt!
 2. Musicmaster, daar zeg je me wat. Op desktop heb ik nog geen dropdown menu ingesteld, dus feitelijk zie ik daar de subs ook niet tot ik echt op de categorie pagina zit. Ik heb zowaar het vermoeden dat het daar wel eens aan zou kunnen liggen - ga ik direct even naar kijken!
 3. @musicmaster Ik begrijp inderdaad dat de linkerkolom ansich niet getoond wordt , maar er wordt nu helemaal niets aan content weergeven. Het hamburgermenu is dus leeg als het gaat om subcategoriëen, ook geen plusje om het menu uit te klappen zodat ik wél de subs zie. Dat lijkt me toch echt geen normale functionaliteit?
 4. Hi all, In our new installation on TH 1.0 with transformer theme 3.4, we have that on any mobile device the subcategories menu (left column) is not displayed. On normal devices like laptop or computer, this menu is displayed again. We have edited the max-width in the css file from 1200 px to 85% , and the container from 1170px to also 85% width. The given file for this was responsive-1.css. If we turn of the responsive theme in the theme settings, the problem is solved, but this changed the width of the content also , back to the 1200px. Does someone has an idea how we can display the menu also on mobile devices? thanx!
 5. Hi allemaal, Bij onze huidige installatie valt het op dat zodra we op een mobile device het domein bezoeken, de subcategorieën (normaliter linker colom op categorieën pagina) niet weergeven wordt. Ook het filter wat normaliter in de linker colom staat by default, wordt niet getoond. Zodra we op een tablet of op computer zitten, is dit niet van toepassing. Als ik in de thema instellingen aangeef het responsive thema uit te schakelen, heb ik dit probleem niet, maar zie ik dat de layout ook anders wordt - de content wordt namelijk smaller dan ingesteld. In desbetreffend css bestand ik ik de max-width van 1170px en 1200px namelijk aangepast naar 85-90%. Laatste versie TB, geinstalleerd thema is het transformer theme, versie 3.4. Iemand een idee ? Alvast bedankt!
×
×
 • Create New...