Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Alex Hansen

Members
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Alex Hansen last won the day on February 1

Alex Hansen had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. As mentioned earlier, I am absolutely NOT sure that it is the update itself that is the reason why my customer login no longer works. It's just after the update that I have been made aware that it no longer works. I have a test account, which I myself have used by March 4 without any problems, so at that time it worked without any problems. I do not remember making any other changes since then, which is why I initially thought it was the update that was causing the problem. Now I suspect more closely the theme I use (IQIT warehouse). Maybe even a combination of the update and the theme.
  2. Thanks for trying, but I experience the same thing 😞
  3. Hi Datakick I have tried this, but it don't work 😞
  4. I don't think its the update who has created the problem, because I just tried to go back to old versions without any luck. Now I have update to 1.3.0-main and still have the same problem. Maybe something has been overwrittten like an htaccess (can see in FTP that this is updated)?
  5. It didn't help 😞 Thank for for suggestion.
  6. Well ... Thank you for your suggestions, but it didn't help me. Still can't login as a customer. I think I will contact Datakick for paid support, as I can't solve this my own. I'm not sure if is the update itself who has made the error, just saying that I (and my custemers) have these problem after the update.
  7. Any suggestions on how to fix this?
  8. I have just updated to version 1.2.0 and I don't know if this is the reason, but suddenly Custemers login don't work anymore. Even with new password it will not accept any login at all, not even my own testuser (has always be worked). When entering wrong password I get the message: Invalid password. When entering right password I get the meesage: Approval failed. Any idea how to fix this issue? The site: www.sportspower.dk
  9. Hey there Is it possible to exclude a whole category from coupon code discounts? (SOLVED)
  10. Additional info: The problems have arisen after moving to new server and maybe the explanation should be found in here as it worked before. I seemed to have found (what I mean is suspicious code) in the source text of the product page. /** rtl **/ </style><link rel="canonical" href="https://www.sportspower.dk/sko/929-zeus-mylon-black.html"> <link rel="alternate" href="https://www.sportspower.dk/sko/929-zeus-mylon-black.html" hreflang="da-dk"> <link rel="alternate" href="https://www.sportspower.dk/sko/929-zeus-mylon-black.html" hreflang="x-default"> <!--[if lt IE 9]> <script src="https://oss.maxcdn.com/libs/html5shiv/3.7.0/html5shiv.js"></script> <script src="https://oss.maxcdn.com/libs/respond.js/1.3.0/respond.min.js"></script> <![endif]--> <!--[if lte IE 9]> <script src="https://sportspower.dk/themes/warehouse/js/flexibility.js"></script> <![endif]--> <meta property="og:title" content="Zeus Mylon Fritids-sko (Sort)"/> <meta property="og:url" content="https://www.sportspower.dk/sko/929-zeus-mylon-black.html"/> <meta property="og:site_name" content="WebShop Sportspower"/> <meta property="og:description" content="Prisbillig lækker fritids-sko fra Zeus (Sort)"> <meta property="og:type" content="product"> <meta property="og:image" content="//cdn1.prestaspeed.dk/1937-large_default/bigpic.jpg"> </head> Why does oss.maxcdn.com and cdn1.prestaspeed.dk appears in this? By the way: The links to big pictures on this product is: 1: "https://sportspower.dk/1937-thickbox_default/zeus-mylon-black.jpg" 2: "https://sportspower.dk/1997-thickbox_default/zeus-mylon-black.jpg" If it helps anyone
  11. You're right, but still don't know how to fix it 😞 No such module.
  12. Hi Datakick - You're probberly right, but I don't know there to look and fix this issues.
  13. Hi - That is interessting. You're right. When the window is size down to very small it do works (maybe that's the reason it also works on android phone) but I still don't know how to fix the problem. But thanks
  14. Hi Petter. Thanks for trying but with same result as my self, i can understand. But stangely it DO works on my android phone??? Does anybody have an idea what could be the trouble here?
  15. Stange: on my android phone it works???
Γ—
Γ—
  • Create New...