Jump to content
thirty bees forum

Panda theme met Visual Composer


Recommended Posts

Ben je op zoek naar een alternatief thema voor Thirty Bees? Lees dan onze ervaringen.
De afgelopen jaren hebben onze klanten gedraaid met het Transformer thema op Thirty Bees. Optimaal was het niet, maar het voldeed tot TB versie 1.08. Daarna was update van TB niet meer mogelijk zonder veel aanpassingen in het Transformer thema.
De maker van het Panda thema heeft nu een versie van het Panda thema (https://bit.ly/35IY4Ck) speciaal voor TB en deze wordt volledig ondersteund en verder ontwikkeld.
Onze ervaringen van de afgelopen maanden met het Panda thema en de support hierop zijn bijzonder positief. Zelfs Visual Composer werkt 100% in de combinatie TB/Panda. Wij zijn nu voldoende overtuigd van de prestaties van het Panda Thema dat wij onze klanten die nu nog op Transformer draaien overzetten op Panda.
Heb je vragen over bovenstaande, mail gerust naar info@euria.nl.

 

Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, Euria said:

Optimaal was het niet, maar het voldeed tot TB versie 1.08. Daarna was update van TB niet meer mogelijk zonder veel aanpassingen in het Transformer thema.

Ik ben bang dat ik het daar niet mee eens ben, want dat is niet waar. Met een paar kleine aanpassingen kon Transformer worden aangepast naar dertig bijen 1.0.8. Voor 1.1.0, althans voor de ontwikkelaarsversie, zijn geen verdere wijzigingen nodig. Het enige probleem met 1.1.0 is dat de modules één keer handmatig moeten worden geactiveerd of gereset om de frontend te laten werken.       

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Warehouse theme has too many problems. Implemented it several times and it keeps getting worse. The only commercial and available alternative is ST-Themes Panda theme. Implemented Panda for TB latest version multiple times at live shops. Support from ST-Themes is okay, if needed. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...