Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

elund

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About elund

  • Rank
    Elund Christensen
  • Birthday June 2

Information

  1. Yes, sorry - server side caching was still activated for my shop
  2. I have the same problem with tbupdater v.1.4.0 and cache is disabled in settings.inc.php: define('PSCACHEENABLED', '0'); if this constant is not used anymore, why not just remove the check in the tbupdater module?
  3. I received around 50 spam mails before my host provider stopped all mails from my shop. Is there a newer version than 1.1.0 of the module?
  4. @datakick - My login attempts is already set to zero, so this doesn't help me. @the-rampage-rado - Which free PrestaShop module did you install instead of the Thirty Bees module? I use the Panda theme: https://www.sunnytoo.com/product/panda-creative-responsive-prestashop-theme. @SLiCK_303 - did you get your spam problem fixed?
  5. Nice - I didn't know this override check module, but looks like the nocaptcharrecaptcha override is active: Also override is not disabled in the settings:
  6. The module "No CAPTCHA reCAPTCHA" is installed on https://www.prospeed.dk and I have not recieved spam mails for more than a half an year. Suddenly without changing anything I started recieving russian spam mails a few days ago. My host provider tells med that it is not enough to have a frontend implementation, because you can make a "POST" request directly to the url https://www.prospeed.dk/kontakt-os. So a validation must also be done in the backend. Does "No CAPTCHA reCAPTCHA" by Thirty Bees do validation in the backend? If yes, how do I troubleshoot? If not, can anyone recommend another CAPTCHA module?
  7. Wauw, that fix my issue after the upgrade to 1.0.4. Thanks a lot :-)
  8. Where is "displayDiscountPrice" defined and set?
  9. @traumflug said in Problem with price on product page after upgrade to 1.0,4: Hmm. @yaniv14 can't reproduce this on 1.0.6, see comment on the Github issue. Which leads to the question: what is different between your installation and Yanivs? Any additional modules? A custom theme? Does it happen with new products as well (it might be result of something stored in the wrong place in the database)? I use the TB compatible Panda theme from https://www.sunnytoo.com/product/panda-creative-responsive-prestashop-theme. If the line below is the only change to the community theme, then it unfortunately doesn't help me, so I have to investigate further. ~~if (discountedPrice != 0) {~~ if (displayDiscountPrice != 0 && discountedPrice != 0) { SInce it worked before I would assume there must have been a correction to the core code causing this issue. The correction to the core can of course be the right thing to do.
  10. The Vagrant file uses a provisioner called Ansible. The ansible playbooks can be found in the playbooks folder So far so good - but to get a jump start - in which YAML file can I add PHP config? I would like to add XDebug configuration to the php.ini file.
  11. With "$ git clone https://github.com/thirtybees/vagrant" you get version 1.3 of Thirtybees (TB) You can then set the TB version in the file /playbooks/roles/thirty-bees/tasks/main.yml. But what do you then do next to get (update) the TB-version (for instance version 1.5)?
  12. Looks like you have changed the Web Service API back to Prestashop structure in TB version 1.0.4? Why? After upgrading to version 1.0.4 (and 1.0.5) I had to switch from the thirtybees API to the Prestashop API, to get the integration with pakkelabels.dk (package label) to work again. By the way, pakkelabels.dk support the Thirty Bees community with this module.
  13. Besides graphvisifire you also have to delete the GraphGoogleChart and GraphXmlSwfCharts modules. These 3 modules are not mentioned in the upgrade process, but after deleting these 3 modules, ThirtyBees works fine
  14. @the-rampage-rado said in Problem with price on product page after upgrade to 1.0,4: Are you sure your config is correct - special price? Such bug was present on PS where the 'you save' amount was changed with the savings amount. Yes, I am pretty sure - or at least - it worked fine before the upgrade ;-)
×
×
  • Create New...