Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

  • 0
Saha

After Migration blank screen on admin panel

Question

Replaced all of my existing project files with thirty bee 1.0.3 version files Front end seems to be working But Backend shows me a white screen Use of undefined constant TBVERSION_ - assumed 'TBVERSION_' in /var/www/html/classes/Cookie.php on line 93

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

The migration module didn't work for you, right?

Simply replacing code files doesn't work for the reason you see.

What you can try is to do a fresh thirty bees shop installation (into a subfolder), using a fresh database. This should give a working shop.

To recover all the stuff from the previous shop, open config/settings.inc.php in both, new and old shop, then transfer database settings (those beginning with _DB_...) from old to new. Having this done, the new shop should show all the products from the old shop ... except pictures.

To get pictures, too, move/copy img/p from the old to the new shop, replacing the previous folder there.

Chances to get a working shop then are good.

One can move a shop from one folder to another folder by moving all the files, but one also has to go to Backoffice -> Preferences -> SEO & URLs -> Set Shop URLs and adjust Base URI there.

All this said, any chances to get the migration module debugged? What's going wrong after uninstalling custom modules?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...