Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

  • 0
DKO

Layered filtering - URL with filters not working

Question

Hi,

When filtering using blocklayered, the URL changes responding to changes made in the filter, e.g. https://front.thirtybees.com/tea#/exclusive_buy-no

But when I'm trying to enter the page through this URL, the filtering is not applied.

Any clues?

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
1 hour ago, DKO said:

Hi,

When filtering using blocklayered, the URL changes responding to changes made in the filter, e.g. https://front.thirtybees.com/tea#/exclusive_buy-no

But when I'm trying to enter the page through this URL, the filtering is not applied.

Any clues?

Nice catch, that was not the behaviour before.. we could use link with the filters within... have to look into that

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

hmmm, seems to work fine on my 1.1.x BE test site, but not on the tb test site.  I suspect something has been fixed?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I tested it with few installs so far and I got to the point that is was not about version installed of TB or the module but in fact it's du to URL index not correct I guess.

Please try to click on the Back Office Module configuration the following button : "build URL index" and "build attribute index"

Clear smarty cache and try again, it should work good on your install.

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...