Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

loderx

Cash on delivery

Recommended Posts

I use https://thirtybees.com/howtos/how-to-add-custom-offline-payment-methods/ this article but module not showing in order. Migrated from PS 1.6

Share this post


Link to post
Share on other sites

In the back office to to the Modules -> payments page and make sure you have the module enabled for the shipping methods at the bottom of the page. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Enable non PS modules and working. In anoher migration no have problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can  confirm

Installed custom payments, set up CoD, on Modules->Payments set all checkboxes related to linking of CoD with carrier, and finally neither 5-step, nor 1-step chckout not showing CoD for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Then you missed something.

Just created it on my test install.

As it's working without problems.

 

5-3 page checkout

496813309_Screenshot_2019-03-01Order-MyStore.thumb.png.18630b2612482b3041306dd2cb11dd7a.png

 

One page checkout:

286584814_Screenshot_2019-03-01Order-MyStore(1).thumb.png.7de8c79d3a3a0a68d5e52aa9853d71dd.png

Edited by toplakd

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 minutes ago, DaoKakao said:

I can  confirm

Installed custom payments, set up CoD, on Modules->Payments set all checkboxes related to linking of CoD with carrier, and finally neither 5-step, nor 1-step chckout not showing CoD for me.

Have you linked the groups ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, of course i've linked the groups. I've set ALL appropriate checkboxes.

Now i suspect, the problem caused by incorrect database transfer from my test env. to production. Will investigate further

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also check if the new payment has checkboxes on Country and Carrier in Modules/Payment section

Share this post


Link to post
Share on other sites

Issue closed.

The root of problem was incorrect database transfer from one server to another.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...