Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

  • 0
led24ee

Broken carrier setup

Question

I need help. I lost all carriers in my shop. They are present and set up, but in check out there is constantly "No carriers available". And I can't figure out what is the reason why they are present, but are useless.

Share this post


Link to post
Share on other sites

14 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I've had similar happen before. Had to go find carriers in the database and switch them to active or inactive.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

This doesn't help. Tried this before. I can make changes in carrier section, add, delete, make changes in weight, measures, etc, but in FO there is always no carrier available.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
24 minutes ago, led24ee said:

This doesn't help. Tried this before. I can make changes in carrier section, add, delete, make changes in weight, measures, etc, but in FO there is always no carrier available.

settings under module/paymentoptions ok?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I can change name, length, weight, etc in carrier section for each carrier. They are also bounded with products, with clients, with zones, with warehouses. Still nothing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

If I look in SQL table "carrier" then I see many of them. There is carrier name, weight, depth, tracking page etc. If I look SQL table "warehouse_carrier" then i suppose there are carriers which is active. But both table have also column "carrier_id" and they don't match. So if in table "carrier" is active carrier with id 4, then this is not in table "warehouse_carrier". Is this normal ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Well, finally I removed them all. And then I set up new carrier without any limit. I gave this carrier access to all (all categories, all warehouses, all customer groups, all countries) and still NO carrier. I'm not sure anymore will I continue with TB. If this can be my mistake (whatever I'm doing wrong) or not but this is really frustrating.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
3 minutes ago, led24ee said:

Well, finally I removed them all. And then I set up new carrier without any limit. I gave this carrier access to all (all categories, all warehouses, all customer groups, all countries) and still NO carrier. I'm not sure anymore will I continue with TB. If this can be my mistake (whatever I'm doing wrong) or not but this is really frustrating.

Oh I have seen multiple guys giving up prestashop because of carrier setup. I have you tried to disable all overrides & external modules int the settings? This is quite useful to understand the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Ah wait, you are using ASM aren't you? We have had some strange issue somewhere too. I can't remember exactly right now what it was...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Well. At least on carrier is back when ASM is disabled. I go thru all the steps to find out why there is only one carrier back and not all of them. Looks like the sun is shining again (yes, yes, it is almost midnight here) And now all looks good. So at the moment Advanced Stock Management didn't know exactly what he was supposed to do.

Edited by led24ee
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...