Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

netamismb

LiteSpeed

Recommended Posts

I am looking to move from Apache to LiteSpeed + LS Cache to improve the site performance. Is anybody using it, do I need any other module or setup? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

As Litespeed claims to be Apache compatible, it should work flawlessly. Be careful with caching, big can of worms. e-commerce page content is inevitably dynamic.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, netamismb said:

I am looking to move from Apache to LiteSpeed + LS Cache to improve the site performance. Is anybody using it, do I need any other module or setup? 

Just be careful the litespeed module , it caused issues with my website.. Maybe not yours but check it over first

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am using Litespeed (moved over from Apache).  Significant speed improvements and overall, much more stable and less issues.  I agree with Traumflug, do not bother with LSCache though - the module is buggy, it causes more problems that it is worth as it tries to do too many things.  Removing it solved more problems than using it.  If you have enough memory server side, everything should be a breeze.  There are small issues with Apache functionalities sometimes but I am much more happy with Litespeed than I was under Apache.  It works really well with the current incarnation of TB.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, AndyC said:

Just be careful the litespeed module , it caused issues with my website.. Maybe not yours but check it over first

What issues do you experienced?

I'm running it on 3 websites and sometimes if you mess the settings there could be strange things happening but I think I found the working settings for me.


Can you share your settings page?

litespeed-module.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am using LiteSpeed and for some user I get the 500 error message. It's strange that this is not happen for all, I notice that is mostly happen on mobile. is someone experience the same behavior? I am Using Prestashop LiteSpeed module.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No complains from clients here.

Using the latest PS module with the latest TB on php 7.3 and latest PS1.6 Warehouse. No settings for punches are needed for the theme.

Edited by the.rampage.rado

Share this post


Link to post
Share on other sites

May I ask which are the pages excluded from caching? I have added only the quick order, not sure if this is enough. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...